U bent hier

Informatieblad 500


Informatieblad 500, het laatste infoblad in deze vorm.

Zoals u kunt zien is dit het 500ste informatieblad van ’t Kirkeveldsje. Ooit begonnen, zo’n 14 jaar geleden, in een papieren uitgave. Toen de digitale versie vanaf maart 2012 en nu de laatste uitgave in dit format.

Wij hebben u er al eerder van in kennis gesteld dat we bezig zijn met een nieuwe website. De host van onze nieuwe website biedt weliswaar ook de mogelijkheid voor het maken van een nieuwsbrief maar wij hebben besloten al onze informatie via een en dezelfde stroom met u te delen. Dit houdt in dat u na de herfstvakantie de nieuwsbrief via Isy gaat ontvangen. We houden ook niet meer vast aan de wekelijkse uitgave maar informeren u als er ‘nieuws’ is. Dit zal waarschijnlijk inhouden dat een keer per 2 weken een nieuwsbrief verschijnt.

Voor trouwe lezers die geen band met de school (meer) hebben houdt dit in dat voor u de nieuwsbrief niet meer beschikbaar is. Voor opa’s en/of oma’s van leerlingen geldt dat zij toegang kunnen krijgen met behulp van de registratiecode die de ouders van de leerlingen hebben.


Staat het in uw agenda?

15 t/m 19 oktober: Herfstvakantie
24 oktober: Luizencontrole


Bedankt!

  • TTV Quick72 voor de tafeltennisballen. De kinderen zijn er heel blij mee.
  • Cindy Limpens voor de kleine whiteboardstiften. Wij kunnen ze heel goed gebruiken.